Bluehost Poslužitelj

Pogledajte cijene svih ponuda ovdje.

Bluehost Web Hosting

Sve tvrtke trebaju imati svoje web stranice, ali počeci rada mogu biti zastrašujući.

Naravno, komunikacija sa klijentima može se ostvariti i putem Facebooka , no ako online poslovanje shvaćate ozbiljno, potrebno je prihvatiti ponudu i prijaviti se za vrhunsku uslugu web hostinga.

Bluehost obavlja dobar posao uravnoteživanja cijena i značajki za tvrtke koje trebaju malo ručnog zadržavanja, a nude i brojne mogućnosti iskusnim administratorima.

Bluehostovim uslugama nedostaju neke značajke koje nude neke vrhunske tvrtke , no njegove se usluge isplate probati.

Shared Web Host Paketi

Bluehost ne nudi opcije hostinga mjeseca do mjeseca.

Umjesto toga, od vas se traži da se prijavite za godišnji plan. Ako se prijavite za dvogodišnji ili trogodišnji plan, dobivate popuste.

Ako se obvezujete da ćete ostati tri godine,  usluga će vas koštati samo 3,95 dolara mjesečno.

No oni koji ne žele dugotrajne obveze vjerojatno će voljeti HostGatorove mjesečne mogućnosti.

Bluehostova ponuda identična je HostMonsteru (6,95 dolara za HostMonster – Shared), sve do naziva svojih zajedničkih web hosting planova.

Naravno, činjenica da Bluehost i HostMonster imaju istu matičnu tvrtku - Endurance International Group - mogu imati nešto veze s tim. Endurance International također posjeduje FastDomain i iPage (8,99 dolara za iPage – Shared).

Početni hosting paket (od 5,99 dolara mjesečno s jednogodišnjim ugovorom) uključuje besplatni naziv domene koji možete zadržati sve dok koristite Bluehost, besplatan prijenos domene, 100 GB prostora za pohranu, neograničeni mjesečni prijenos podataka i mogućnost hostinga jedne web stranice.

Plus paket (s početkom u iznosu od 9,99 dolara mjesečno s jednogodišnjim ugovorom) dodaje antispam alat kao i neograničen prostor za pohranu, web stranice i poštanske sandučiće.

Paket Business Pro (s početkom u iznosu od 19,99 dolara mjesečno s jednogodišnjim ugovorom) vrši sve Bluehostove zajedničke hosting planove s namjenskom IP adresom, SSL certifikatom, sigurnosnom kopijom web mjesta i dvama antispam aplikacijama.

Postoji mnogo opcija, što je sjajno, no nakon svake prijave na Bluehost, prikazuje se oglas koji reklamira još neku uslugu ili dodatak.

HostGator, pruža malim i srednjim poduzećima prostor za proširenje svojih web prezentacija bez agresivnog ustrajavanja.

Plan Hatchling temeljen na Linuxu ili Windowsu (s početkom u iznosu od 7,17 dolara mjesečno) nudi neograničen prostor na disku, baze podataka o propusnosti i adrese e-pošte te podršku za jednu domenu i aplikacije treće strane, kao što su sustavi za upravljanje sadržajem i e-commerce platforme.

HostGatorov Baby plan (s početkom u iznosu od 7,96 dolara mjesečno) temelji se na ponudi Hatchlinga dodavanjem neograničenih domena.

Business plan vrhunske razine (s početkom u iznosu od 11,96 dolara mjesečno) uključuje visoko specijalizirane opcije kao što je besplatni telefonski broj i privatni SSL certifikat.

HostGator ima dobro zaobljen zajednički hosting paket.

VPS Serveri Web Hosta

Ako vam je potrebna veća snaga, očekujete velike količine prometa ili imate specifične zahtjeve za sukladnost koji sprječavaju korištenje zajedničkih poslužitelja, valja razmotriti opcije Bluehostovog virtualnog privatnog poslužitelja (ili VPS).

Bluehost nudi četiri razine Linux hostinga u rasponu od standardnih 29,99 dolara mjesečno (30 GB prostora za pohranu, 2 GB memorije i 1 TB mjesečnih prijenosa podataka) do 119,99 dolara mjesečno Ultimate (240 GB pohrane, 8 GB memorije, 4 TB Mjesečnih prijenosa podataka). Kao i kod zajedničkih web hosting planova, VPS hosting planovi uključuju popuste za dugoročne ugovore.

Nažalost, Bluehost ne nudi VPS za Windows.

To su privlačni planovi, ali Hostwinds (4,50 dolara za Hostwinds – Shared) - urednikov izbor za VPS hosting - pobjeđuje Bluehost s paketima koji uključuju neograničeno mjesečne prijenose podataka i opcije poslužitelja Linux ili Windows.

Nemojte podcjenjivati ​​važnost opcije poslužitelja sustava Windows. Ako planirate graditi (ili premjestiti) web-mjesto izgrađeno na ASP.NET okviru, cijenit ćete hostwindsove Windows VPS ponude.

Dedecated Web Hosting

Bluehost također ima mnoge dedicated konfiguracije poslužitelja.

Poslužitelji kreću od 149 dolara mjesečno, a mogu se opremiti s Linux operativnim sustavom i do 1 TB prostora na hard disku, 16 GB RAM-a i 15 TB prijenosa podataka mjesečno - iste specifikacije kao HostMonster.

To su čvrsti brojevi, ali Arvixe 3,20 dolara na Arvixe - Shared - izbor PCMag Editors 'za namjenski web hosting-jedan-up Bluehost s izborom Linux i Windows operacijskim sustavima i neograničenim mjesečnim prijenosom podataka.

WordPress Hosting

Ako želite stvoriti web-mjesto sa sustavom WordPress, razmotrite Bluehostova četiri Linux paketa: Blogger (24,99 dolara mjesečno s jednogodišnjim ugovorom).

 Professional (74,99 dolara mjesečno s jednogodišnjim ugovorom).

 Business (119,99 dolara) Mjesečno s jednogodišnjim ugovorom) i Enterprise (169,99 dolara mjesečno s ugovorom od jedne godine).

Ovi planovi su upravljani WordPress raznovrsnost, što znači da Bluehost obavlja automatske sigurnosne kopije web stranica i štiti vašu instalaciju pomoću WordPress-specificc sigurnosti.

Bluehost ne zahtijeva instalaciju sustava za upravljanje sadržajem, jer je predinstaliran.

Nakon što se prijavite na WordPress, možete stvoriti postove, stranice i galerije kao što biste to učinili s bilo kojom drugom web-lokacijom za WordPress koji je hostiran za sebe.

Bluehost pokriva promet Vaše web lokacije na temelju broja posjetitelja, ali uklanjaju se kape ako se prijavite za napredni Enterprise plan.

Pohrana web host-a započinje s 30 GB, a vrhunac od 250 GB.

Bluehost također omogućuje postavljanje neodređenih WordPress web stranica.

Kada kliknete ikonu WordPress na upravljačkoj ploči, preusmjerite se na Mojo tržište, od koje možete instalirati WordPress aplikaciju.

Kao i iPage, Bluehost vam omogućuje postavljanje nove instalacije programa WordPress ili izravno uvoz postojeće. Instalacija je jednostavna i možete pregledavati na tržištu za dodatne teme i aplikacije.

Izrada Stranice

Bluehost ima puno alata za gradilišta, filtriranje neželjene pošte, upravljanje e-poštom, prikupljanje statističkih podataka o web-lokaciji i upravljanje domena.

Za izgradnju web stranice možete koristiti WordPress platformu za upravljanje sadržajem, izraditi web stranicu pomoću weeblya od 8,00 dolara za Weebly (izvrsni web-graditelj), prenositi datoteke koristeći FTP ili File Manager ili koristiti goMobi Mobile Web builder ako ste kupili dodatak -na.

Weebyova funkcija "drag and drop" omogućuje brzo izgradnju atraktivne stranice sa slideshowsima, kontaktnim obrazcima, društvenim medijima i još mnogo toga.

Weeblyova besplatna verzija pruža vam osnovne funkcije (možete izraditi šest stranica i dodati prilagođeni HTML), no ažurirati na 8,99 dolara mjesečno.

Profesionalni tier nudi još veću fleksibilnost (prilagođene teme, stranice zaštićene zaporkom i još mnogo toga). Provjerite PCMag Weebly pregled za detaljnije informacije.

Također možete ići na Mojo Marketplace za preuzimanje drugih sustava za upravljanje sadržajem ili graditelja web stranica.

To je sasvim zasebno sučelje, ali ako želite proširiti svoje web stranice, tržište je dobro mjesto za početak.

Email Hosting

Ako imate web stranicu, vjerojatno ćete najvjerojatnije tražiti račune e-pošte.

Bluehost vam omogućuje stvaranje do 100 adresa e-pošte s osnovnim planom.

Ostali Bluehost tiers omogućuju stvaranje neograničene adrese e-pošte. Ako mislite da želite puno adresa e-pošte, razmislite o mnogim mogućnostima koje vam omogućuju izradu neograničenih adresa e-pošte s planovima za početak, kao što su Arvixe, Dreamhost i iPage.

Postavljanje računa e-pošte u Bluehostu nije teško.

Ne postavljajte račun tijekom postupka registracije web hostinga kao i kod Arvixea.

Umjesto toga, kliknite ikonu računa e-pošte na upravljačkoj ploči i izradite račune e-pošte jednu po jednu.

Uz postavljanje lozinke, također možete dodijeliti kvote za pohranu ili ih ostaviti kao neograničeno.

Sigurnosne Značajke

Bluehostove sigurnosne značajke ugodno iznenađuju. Nudi tri antispam alata - Apache Spam Assassin, Spam Experts i Spam Hammer - kao i hotlink zaštitu. Također možete stvoriti filtre za račune e-pošte i korisnike, zaštićene zaporke, stvaranje crne liste IP adresa i upravljanje privatnim ključevima i digitalnim certifikatima.

Zadovoljno je iskustvo vidjeti siguran pristup (SSH) jer to znači da administratori imaju siguran način pristupa određenim konfiguracijskim datotekama.

Bluehost nudi CloudFlare, što poboljšava performanse i sigurnosne značajke. Ako želite SSL na svojoj web lokaciji ili ste zabrinuti zbog napada distribuiranih poricanja usluga na vašu web-lokaciju, CloudFlare je vrijedan razmatranja.

Jako Dobar Uptime

Uptime web stranice ključni je element iskustva u web hostingu.

Ako vaša web-lokacija pada, klijenti ili klijenti neće vas moći pronaći ili pristupiti vašim proizvodima ili uslugama.

Za ovo testiranje upotrebljavao sam alat za praćenje web mjesta za praćenje vremenskog neprekidnog radnog vremena mojeg Bluehost host centra tijekom razdoblja od 30 dana. Svakih 15 minuta, alat pinga moju web stranicu i šalje mi e-mail ako se ne može kontaktirati stranicu barem jednu minutu.

Podaci su otkrili da je Bluehost nevjerojatno stabilan.

Zapravo, web hosting usluga koje sam pregledao, samo je pregršt pao manje.

Služba Za Korisnike

Bluehost nudi telefonsku podršku za 24 sata dnevno, internetski web chat, sustav temeljen na bazi karte i bazu znanja – drugi način Bluehost je sličan HostMonsteru.

Ispitivala sam Bluehostov web chat na popodnevni popodnevni sat i pitati o razlikama između redovitog web hostinga i optimiziranog WordPress hostinga.

Rep je brzo postavio moje pitanje. On je naveo da optimizirani WordPress web hosting ima automatizirane sigurnosne kopije web mjesta i dizajniran je za visoko prometne WordPress web stranice.

Bio sam zadovoljan svojim odgovorom.

Sljedećeg jutra nazvao sam sustav telefonske podrške kako bih zamolio predstavnika o tome kako uvesti moju postavku za WordPress.com u Bluehost.

Osoba je došla na moju pomoć u samo nekoliko sekundi, a predstavnik me prošao kroz stube.

To je još jedna pobjeda za Bluehost podršku.

Osiguran Povrat Novca

Bluehost hosting paketi dolaze sa garancijom povrata novca u koja traje 30 dana, što je standardna cijena u web hosting.

No Dreamhost je sa svojom garancijom od 97 dana najbolji među ostalima.

Odličan Web Host

Bluehost je vrlo stabilan web host koji olakšava postavljanje web stranice.

Značajke i korisnički doživljaj vrlo su slični HostMonsterovoj tvrtki stablemate i jedini razlog zbog kojeg je Bluehost bolji od HostMonstera je zbog prvih mogućnosti sigurnosnih rješenja.

Ako ste u potrazi za web hostom koji je lako postaviti i pokrenuti, međutim, dobivate daleko više novca za svoj novac s HostGator je za početnike koji omogućuju web hosting usluge, a ako želite web host koji će vam omogućiti da rastu, a koji je dodatno dizajniran za naprednije korisnike, Dreamhost je  zaweb hosting usluge također odličan.