Pogledajte cijene svih ponuda ovdje.

DreamHost Web Hosting

DreamHost ima dugačak popis značajki kako bi zadovoljio vaše osobne i poslovne web hosting potrebe.

Shared, WordPress, virtualni privatni poslužitelj (VPS) i namjenski planovi nude brojne mogućnosti za webmastere za izgradnju atraktivnih, fleksibilnih web mjesta.

Novi korisnici koji nisu prethodno izgradili ili održavali web stranicu možda će DreamHost zastrašiti, međutim, jer web host ne čini mnogo ručno.

Ako imate odgovarajuće mogućnosti za izgradnju web-mjesta, vjerojatno ćete smatrati snažne i fleksibilne pakete DreamHost vrlo atraktivnim.

To je usluga hostinga je najbolja za korisnike s naprednim potrebama i vještina koje se podudaraju.

Shared Web Hosting Paketi

DreamHostov zajednički web hosting plan (počevši od 10,95 dolara mjesečno ili 9,95 dolara mjesečno uz jednogodišnju obvezu) nudi neograničen prostor za pohranu diska, domene, e-poštu i mjesečne prijenose podataka.

DreamHost vam daje prvu. Com, .net, .org ili .info domenu besplatno, ali morate platiti kotizaciju za dodatne domene.

Većina konkurencije, uključujući HostGator (3,33 dolara na HostGator – Shared) (Izbor urednika za zajednički hosting), nude neograničene domene samo kao dio njihovih planova viših razina, što čini DreamHost osobito atraktivnim.

HostGator je jedan od rijetkih web hostova koji nudi Windows-bazirani shared web hosting.

To je velika stvar jer postoje mnoge tvrtke koje zahtijevaju Microsoftov operativni sustav za pokretanje određenog softvera. HostGator također nudi neograničeno mjesečne prijenose podataka, pohranu i e-poštu.

VPS Web Hosting Paketi

DreamHost nudi Linux VPS web hosting (počevši od 15 dolara mjesečno) za tvrtke koje trebaju više energije ili očekuju veće količine prometa.

DreamHostovi VPS planovi nude neograničen broj e-pošte, pohranu i mjesečne prijenose podataka. Međutim, bazna memorija je prilično niska; Plan od 15 USD mjesečno nudi samo 300 MB RAM-a. S druge strane, najviša konfiguracija (249 USD mjesečno) nudi maksimalno 16GB RAM-a.

Od VPS svih web hostova, samo Media Temple ($ 20.00 u Media Temple – Shared) nudi više RAM-a (64GB).

Ipak, Hostwinds, vrhunski pokupac za VPS hosting, ima široku ponudu VPS-a prilagođenih novčaniku, koji započinje od 7,50 dolara mjesečno za 1 GB RAM-a, 25 GB prostora na disku, neograničen mjesečni prijenos podataka, neograničenu e-poštu i pola CPU jezgre , Hostwinds planira ljestvicu na 172 dolara mjesečno za 28,5 GB RAM-a, 600 GB prostora na disku, neograničen mjesečni prijenos podataka, neograničenu e-poštu i osam CPU jezgri.

Napomena: DreamHost nema VPS poslužitelje temeljene na sustavu Windows.

Dedecated Web Hosting Paketi

Dedicated hosting paketi (počevši od 169 dolara mjesečno) na DreamHostu nisu bitno različite od onoga što nude mnoge konkurentne web hosting usluge - dobivate 1 TB prostora za pohranu i mogu konfigurirati poslužitelje s do 16 GB RAM-a, ali dobivate vrlo željenu značajku : Neograničeni prijenos podataka mjesečno.

Nažalost, DreamHost nema namjenski poslužitelji temeljenih na sustavu Windows.

Ako želite izgraditi web stranicu koristeći Microsoftov operativni sustav kao temelj, predlažemo da pogledate Arvixe ($ 3.20 na Arvixe-Shared) urednički izbor za namjenski web hosting, koji nudi Linux i Windows posvećene poslužiteljske opcije.

Izrada Web Stranice Na DreamHostu

Korisničko sučelje tvrtke DreamHost jednostavna je i dobro postavljena. DreamHost nudi stablo mogućnosti na lijevoj strani zaslona.

Lako je pronaći podatke o naplati, upravljati domenama i pregledati postavke za VPS i namjenske poslužitelje.

HostGator, Hostwinds, pa čak i pretjerano jednostavni One.com svi nude neku vrstu graditelja web stranica, tako da je malo iznenađujuće da DreamHost ne, unatoč svim ostalim naprednim značajkama.

Morate stvoriti svoju web lokaciju na drugom mjestu i upotrebljavati FTP da biste je prenijeli na svoj DreamHost račun. Postupak prijenosa je jednostavan.

Imate mogućnost instaliranja aplikacija trećih strana na svoj račun kao što su MediaWiki, concrete5, GetSimple, Joomla, MODx Evolution, Pligg, Textpattern i, naravno, WordPress, da biste izgradili svoju web stranicu.

Piwigo je dostupna aplikacija za foto galeriju i Omeka je web-izdavačka platforma za muzeje, galerije i zbirke arhive.

Dakle postoje neke opcije za izgradnju web mjesta, ali nije kao početak upotrebe Weeblya od (8,00 dolara za Weebly) ili većinu drugih graditelja web stranica.

Međutim, nakon što nađete web mjesto, možete upotrijebiti alat za izgradnju mobilnih uređaja unutar izbornika Domene kako biste izradili web-mjesto optimizirano za mobilne uređaje, to je lijepa opcija.

WordPress Web Hosting

Poput nekoliko svojih konkurenata, DreamHost nudi WordPress hosting, poznat kao DreamPress 2 (s početkom u 19,95 dolara mjesečno).

Zapravo, DreamPressom upravlja WordPress hosting, uslugu koja vašoj web lokaciji daje kvalitetnu obradu, automatskim ažuriranjem popularnog softvera za upravljanje sadržajem, automatskim svakodnevnim sigurnosnim kopiranjem i pružanjem sigurnosti specifične za WordPress.

Jednoslojni DreamPress također dolazi s 30 GB prostora za pohranu, neograničenu e-poštu i mjesečne prijenose podataka, kao i niz besplatnih WordPress tema.

DreamPress 2 vam omogućuje da instalirate bilo koji dodatak koji želite (Ograničeno 64,00 dolara na Pagely i WP Engine 29,00 dolara na WP Engineu) s druge strane, ograničavaju vam instalaciju malog broja dodataka koji mogu utjecati na performanse vašeg web mjesta.

Ako želite doživjeti uistinu odličan WordPress hosting, međutim, provjerite (1 & 1 $ 0.99 na 1 & 1 – Shared).

Ovaj web domaćin ima upravljani program WordPress s neograničenim brojem e-pošte, neograničenom pohranom, automatskim otkrivanjem i uklanjanjem zlonamjernog softvera, automatskim ažuriranjima programa WordPress i skrivenim popisom preporučenih dodataka za WordPress i temama.

Email Hosting Za Profesionalce

DreamHost vam omogućuje stvaranje onoliko adresa e-pošte koliko želite.

Uvjeti pružanja usluge jasno navode da ako se domena koristi za slanje neželjenih poruka, DreamHost će vas zatvoriti.

Ali osim toga, trebate li 10 adresa e-pošte, 100 ili 1000, postavili ste se.

Nakon što izradite svoje adrese e-pošte, možete izraditi popise za raspravu, popise najava i filtre za poruke.

DreamHost ima jedan od najsnažnijih alata za upravljanje e-poštom. DreamHost nudi antispam zaštitu.

Sigurnost DreamHosta

DreamHost nudi antispam na svojoj e-pošti.

Upravljačka ploča ima jednostavnu vezu za uređivanje .htaccess datoteke za kontrolu pristupa web mjestu ili za postavljanje lozinke.

Za dijelove web mjesta koje ne bi trebali indeksirati tražilicama, možete blokirati spidere.

Možete postaviti cron poslove (automatizirane serija radnih mjesta) za zakazivanje zadataka i praćenje procesa na web mjestu. Ipak, morat ćete postaviti svoje SSL certifikate.

DreamHost nije za početnike.

Ako ste razvojni programer ili vodite tim za razvoj softvera, voljeti ćete činjenicu da se DreamHost isporučuje s Subversionom za upravljanje datotekama izvornog koda.

Većina pružatelja web hostinga ograničava vas na sve aplikacije koje su navedene na tržištu softvera.

Alati za kontrolu verzije kao što je Subversion rijetko čine na tim tržnicama pa je lijepo vidjeti mogućnost postavljanja vlastitog spremišta.

Naravno, to pretpostavlja da ne koristite samo Gitove spremišta za svoj kod. Što ako zaista ne želite web stranicu ili blog, već samo mjesto za spremanje datoteka?

DreamHost također nudi DreamObjects planove za pohranu oblaka, počevši od 95 centi mjesečno za 40 GB i odlazi na 20 TB za 299,95 dolara mjesečno.

Odličan Uptime

Vrijeme korištenja web stranice je bitan element iskustva u web hostingu. Ako vaša web-lokacija pada, klijenti ili klijenti neće vas moći pronaći ili pristupiti vašim proizvodima ili uslugama.

Za ovo testiranje upotrijebio sam alat za praćenje web mjesta za praćenje produžnog radnog vremena moje web-lokacije hostirane na usluzi DreamHost tijekom razdoblja od 30 dana.

Svakih 15 minuta, alat pings moju web stranicu i šalje mi e-mail ako se ne može kontaktirati stranicu barem jednu minutu.

Podaci su otkrili da je DreamHost nevjerojatno stabilan.

Zapravo, web hosting usluga koje sam pregledao, samo je pregršt pao rjeđe. Možete računati na DreamHost kako bi bio čvrst temelj za vašu web stranicu.

Služba Za Korisnike

Vrijeme korištenja web stranice je bitan element iskustva u web hostingu. Ako vaša web-lokacija pada, klijenti ili klijenti neće vas moći pronaći ili pristupiti vašim proizvodima ili uslugama.

Podaci su otkrili da je DreamHost nevjerojatno stabilan. Možete računati na DreamHost kao čvrst temelj za vašu web stranicu.

Osiguran Povrat Novca

DreamHost ima vrlo dobru politiku jamstva za novac.

Prema svojim uvjetima pružanja usluge, možete otkazati zajedničku web hosting uslugu u roku od 97 dana od prvog prijave i novac se odmah vratiti.

S obzirom da većina domaćina nudi 15 do 30 dana, ta je fleksibilnost dobrodošlica.

Savršen Za Napredne Korisnike

Ako upotrebljavate vlastite alate za izradu web-lokacije, ili gradnju na drugom mjestu i učitavanje na poslužitelja, zvuči kao nešto što možete podnijeti, razmislite o DreamHostu.

Manje iskusni korisnici trebali bi pogledati Izbor urednika HostGator, koji nudi više mogućnosti držanja i podrške.

Međutim, s obzirom na to da vam DreamHost pruža punih 97 dana da biste istražili njegovu uslugu, nemate što izgubiti tako što ćete ga najprije pokušati, a potencijalno, ima puno toga za dobitak.

Zahvaljujući opsežnim alatima i sigurnosnim mogućnostima, neograničenom pohranjivanju, propusnosti, domeni i e-mailu i velikodušnom jamstvenom garancijom, DreamHost je vrhunski odabir.