Pogledajte cijene svih ponuda ovdje.

HostGator Web Hosting

Svaki posao treba web stranicu, a za to vam je potrebna web hosting usluga.
Nije bitno je li to potpuno funkcionalno postavljanje e-trgovine ili jednostavna stranica s malo više vaših podataka za kontakt.
Impresivan HostGator ima cijene prilagođene svima i nudi brojne alate za webmastere.
HostGator ima kvalitetne poslužiteljske i virtualne privatne poslužitelje (VPS), ali shared planovi su jedan od razloga zašto se tvrtka ističe iz vrlo prepunih web hosting kompanija.

HostGator nudi mjesečne hosting planove, ali Vas mami da se odlučite za dugotrajnije pakete, počevši od šest mjeseci.

Ne sviđa nam se to što tijekom prijave, HostGator automatski odabira trogodišnji plan, jedna je stvar potaknuti korisnike da preskoče plačati mjesečnu uslugu, ali ih od početka siliti u trogodišnji paket malo je previše.

HostGator nudi Linux ili Windows shared hosting pakete koji daju malim i srednje velikim poduzećima prostor za rast.

Njihov Hatchling plan (počevši od 3,95 dolara mjesečno što je otprilike 27 kuna) nudi neograničen prostor na disku, propusnost, baze podataka i adrese e-pošte, uz podršku za jednu domenu i potporu stranih aplikacija, kao što su CMS i e-commerce platforme.

Baby plan (počevši od 5,95 dolara mjesečno što je otpreilike 40 kuna) bazira se na Hatchling ponudi samo što pridodaju neograničeni broj domena.

Njihov najbolji Business plan (počevši od 16,95 dolara mjesečno što je otprilike 112 kuna) uključuje visoko specijalizirane opcije kao što je besplatni telefonski broj (to su 800, 0800 i 1-800 brojevi) i privatni certifikat SSL (Secure Socket Layer).

VPS Paketi

HostGator nudi Linux baziran VPS hosting od 19,95 dolara mjesečno (približno 132 kuna).

Ako vam je potrebna veća snaga, očekujte velike količine prometa ili imate specifične zahtjeve za sukladnost koje vam onemogućavaju upotrebu shared poslužitelja (ali ne želite plaćati posvećene cijene poslužitelja), ovo su dobre opcije za razmatranje.

Najosnovniji VPS plan, Snappy 2000, nudi 2 GB RAM-a, 120 GB prostora na disku i 1,5 TB mjesečnih prijenosa podataka od 79,95 dolara mjesečno (približno 530 kuna) ili čak 19,95 dolara mjesečno s trogodišnjom obvezom.

Srednji paket Snappy 4000, počevši od 119,95 dolara mjesečno (približno 794 kuna) ili čak 29,95 dolara mjesečno (približno 200 kuna) s trogodišnjim planom, ima 4 GB RAM-a, 165 GB prostora na disku i 2 TB mjesečnih prijenosa podataka.

Najnapredniji plan, Snappy 8000, nudi 8 GB RAM-a, 240 GB prostora na disku i 3 TB mjesečnih prijenosa podataka. Trošak je 149,95 dolara mjesečno (približno 992 kune) ili 39,95 dolara mjesečno (približno 265 kuna) ako se prijavite 36 mjeseci.

Hostwinds (naš najbolj izbor za VPS hosting) ima široku ponudu VPS-a niskih cijena, a kreću se od 7,50 dolara mjesečno (približno 50 kuna) za 1 GB RAM-a, 25 GB prostora na disku, neograničene mjesečne prijenose podataka, neograničenu e-poštu i pola CPU jezgre i doseže do 172 dolara mjesečno (približno 1138 kuna) za 28,5 GB RAM-a, 600 GB prostora na disku, neograničene mjesečne prijenose podataka, neograničen e-mail i osam CPU jezgri. Hostwindsovi VPS planovi također imaju opciju operacijskog sustava Windows, što je nešto što HostGator ne nudi.

Dedicted Server Hosting

HostGatorovi dedecated server paketi počinju od 174 dolara mjesečno (približno 1151 kuna), a oni nude fini skup značajki.

Korisnici usluge HostGatora mogu prilagoditi svoje poslužitelje s do 1TB prostora za pohranu, 16GB RAM-a i impresivnim 25TB mjesečnim prijenosom podataka, Dreamhost koji sa svojim 4,95 dolara na DreamHost Shared paketom od 4,95 dolara (približno 33 kune) s druge strane je rijedak web host koji nudi dedecated servere s neograničenim prijenosom podataka uz nisku mjesečnu naknadu.

HostGatorovi dedecated serveri dolaze u oba linux i Windows usluga, što nije tako uobičajeno kao što mislite (Linux ima tendenciju dominirati to područje).

U stvari, HostGator je jedan od rijetkih hostova koje smo testirali i postigao je dobre rezultate i ujedno nudi oba operacijska sustava.

Čak i Dreamhost, jedan od naših omiljenih web hosting usluga, nema dedecated poslužitelje za Windows.

Postavljanje Web Stranice Na HostGatoru

Dobro je što HostGator šalje e-mail sa svim resursima za stvaranje web stranice jer se sa sučeljem treba prvo malo upoznati.

HostGator ima vezu za prijavu naplate na vrhu svoje stranice koja vodi do portala kupca, gdje su navedeni svi podaci o plaćanju, pojedinosti o vašem planu i opcije kupnje dodataka.

Ova stranica ima kartice na vrhu za upravljanje s računom i domenama.

Na kartici Hosting vidjet ćete c-panel s alatima za izradu web stranica, aplikacijama, statistikama web stranica i još mnogo toga.

Uvodni e-mail također ima izravnu vezu za vaš c-panel, ali izgleda drugačije od onoga što biste dobili preko kartice Hosting, što je u početku pomalo zbunjujuće.

HostGator ima nekoliko mogućnosti za izgradnju web stranice, uključujući i vlastiti HostGatorov graditelj web stranica.

S drag-and-drop funkcionalnosti da se brzo izgraditi atraktivna stranica zajedno sa slideshowom, obrazacima za kontakt, linkovima društvenih medija, i više toga u jako kratkom roku. Također možete instalirati WordPress ili druge CMS platforme kao što su Drupal, b2evolutions, Joomla, Mambo i Tiki, da spomenemo nekoliko.

File Manager omogućuje ručno prenošenje datoteka na poslužitelj pa možete kreirati web stranicu i na taj način.

Alat je bolji od osnovnog FTP klijenta jer izravno možete urediti datoteke ili upotrijebiti ugrađeni HTML editor.

WordPress Hosting

HostGator omogućuje instalaciju WordPress content management systema (CMS) na bilo koji od svojih prethodno navedenih poslužitelja.

WordPress se jednostavno postavlja na HostGator čak i ako ne koristite standardni instalacijski WordPress put.

Portal Customer ima opciju pod nazivom Quick Links koje otvaraju namjensko sučelje za instaliranje kojekakvih aplikacija.

Tu je i zgodan prečac pod nazivom "Get Started With WordPress Today" koji vodi do Quick Links sučelj onda unesete korisničko ime za administratorski račun programa WordPress i kliknete gumb za instalaciju i tako, web stranica je pokrenuta.

HostGator je također automatski instalirao plug-in WP-SuperCache kako bi pomogao u poboljšanju performansi bloga.

Tijekom testiranja, postupak postavljanja WordPress stranice je poprilično jednostavan jer je baza podataka već tu.

Tu je i veza na Mojo Marketplace pod WordPress uslugama s premium dodatcima i uslugama za blog.

HostGator nema gumb za uvoz bloga, ali WordPress čini proces uvoza dovoljno jednostavan.

Email Hosting

Koja je svrha prisutnosti na webu ako Vas posjetitelj web stranice ne može kontaktirati?
HostGator pruža neograničen broj računa e-maila od samog početka.
Postavljanje računa e-maila je jednostavan. Račune stvarate jedan po jedan.
HostGator ujedno dopušta da postavite kvote mailboxa, a tu je i ugrađeni mjerač snage lozinke, što je dosta važno.
Razočaravajuće je što HostGator nema izgrađen antivirusni ili antispam sustav.

Uptime web stranice jedan je od najvažnijih aspekata usluge hostinga.
Ako je vaša web lokacija ugašena, klijenti ili kupci neće vas moći pronaći ili pristupiti vašim uslugama ili proizvodima.
 
Za testiranje Uptimea rada upotrijebili sam alat za nadgledanje web stranica kako bi pratili naše HostGator testne stranice u vremenskom periodu trideset dana.
Svakih 15 minuta, alat pinga web stranicu i šalje nam e-mail ako se ne može kontaktirati stranica barem jednu minutu.
Podaci testiranja otkrivaju da je HostGator izvanredno stabilan, tako da se ne morate brinuti o tome da li će se vaše web stranice ugasiti.

Kvalitetna Korisnička Podrška

HostGator nudi 24 satnu telefonsku podršku i internetski web chat - testirali smo obije metode pomoći.
Nazvali smo telefonsku tehničku podršku na radni dan ujutro kako bih zamolili kako bih mogli uvesti naš WordPress.com blog na naš HostGator web stranicu.
Primili smo detaljne upute e-mailom i bili smo poprilično zadovoljani rezultatima.
Također smo testirali HostGatorov online web chat.
Nakon što smo upisali svoje pitanje u obrazac i započeli razgovor, bilo nam prikazano moje procijenjeno vrijeme čekanja (jedna minuta).
Manje od minute pojavio se predstavnik službe za korisnike i pružio jednostavne upute o uvozu bloga.
HostGator također ima jako veliku bazu podataka i sadrži odgovore na praktično svako moguće pitanje koje možete imati, od osnovnih do vrlo naprednih.
Sve u svemu, HostGator pruža izvrsnu korisničku podršku.

Garantiran Povrat Novca

HostGator je bolji od većine svojih konkurenata, nudeći 45-dnevno jamstvo, no DreamHost, naš najbolji izbor za napredne korisnike još je velikodušniji s impresivnim 97-dnevnim jamstvom.

Posvećeni Su Web Hostingu

HostGator je izvrstan web host koji čini postavljanje web stranice ili WordPress bloga mačji kašalj.

Ne dobivate one-click instalacije, ali sučelje Quick Link uglavnom je jednostavan za upotrebu i mnogo je robusniji od većine drugih opcija.

HostGatorova bogata ponuda za hosting i najbolja je u podkategoriji shared i dedicated web hostinga i sve u svemu je najbolji izbor za početnike web hostinga.

Ako ste iskusni webmaster razmislite o našem najboljem odabiru za iskusne webmastere, DreamHost.