Pogledajte cijene svih ponuda ovdje.

Hostwinds Web Hosting

Ako želite web hosting uslugu koja kombinira priuštive cijene i izvanredne snage, Hostwinds bi trebao biti na vašoj listi.

Hostwinds nudi niz zajedničkih virtualnih privatnih poslužitelja (VPS), dedicated i WordPress hosting pakete dizajniranih za amaterske i jednostavne straice te vlasnike većih tvrtka.

Zapravo, Hostwindova fleksibilna i puna značajki VPS ponuda je po nama najbolja u toj potkategoriji.

Sve u svemu, Hostwinds je web host vrijedan razmatranja, osim ako niste u potrazi za managed WordPress i non-VPS Windows web hostingom.

Shared Web Hosting

Hostwinds nudi atraktivne i jeftine Linux temeljene shared web hosting planove koji dolaze u tri oblika: Basic, Advanced i Ultimate.

Basic (s početkom u iznosu od 4,50 dolara mjesečno) nudi neograničeno mjesečne prijenose podataka, neograničen prostor za pohranu, besplatnu posvećenu IP adresu i sposobnost ugostiti jednu domenu.

Advanced (s početkom u iznosu od 5,50 dolara mjesečno) temelji se na osnovnom tako što vam omogućuje host do šest domena.

Ultimate (s početkom u iznosu od 6,50 dolara mjesečno) dodaje mogućnost da domaćin neograničen broj domena.

Osim ako ste zaista niste pri jako niskom buđetu onda nema puno razloga da odaberete bilo što drugo osim Ultimate plana ako želite Hostwindsov shared hosting paket koji nudi izniman prostor za rast.

Kao i kod drugih web hosting usluga, Hostwinds baca popuste ako se prijavite za više mjeseci.

Na drugu ruku, HostGator - Shared koji počinje s 3,33 dolara (približno 22 kune), naš je najbolji odabir za shared hosting, daje malim i srednjim poduzećima još više prostora za proširenje svoje web prisutnosti.

Plan Hatchling (s početnom cijenom od 7,17 dolara mjesečno što je približno 48 kuna) nudi neograničen prostor na disku, bandwidth databaze i adrese e-pošte te podršku za jednu domenu i dodatnih aplikacija, kao što su sustavi za upravljanje sadržaja i e-commerce platforme.

HostGatorov plan Baby (s početnom cijenom od 7,96 dolara mjesečno što je približno 53 kune) temelji se na Hatchling planu, ali daje neograničeni broj domena.

Na poslijetku njihov izvrsni plan Business (s početnom cijenom od 11,96 dolara mjesečno što je približno 80 kuna) uključuje visoko specijalizirane opcije, kao što je besplatni telefonski broj i privatni sigurni socket sloj (SSL certifikat).

HostGator također omogućuje odabir poslužitelja baziranog na Linuxu ili Windowsu. Ako trebate pokrenuti skripte specifične za Microsoft, cijenit ćete opciju sustava Windows.

Hostwinds

Dedicated Web Hosting

Hostwinds nudi izbor prilagodljivih ili unaprijed instaliranih dedicated servere temeljenih na Linuxu.

Oba prefab i prilagodljivi serveri započinju od 99 dolara (što je približno 655 kuna) mjesečno, no obje vrste servera mogu koštati mnogo više, ovisno o tome kako ih konfigurirate.

Možete konfigurirati servere do 6 TB prostora za pohranu (po driveru, s najviše četiri drivera), 96 GB RAM-a i neograničenim mjesečnim prijenosom podataka.

Ako sve istaknete, možete jednostavno potrošiti gotovo 6500 kuna mjesečno.

VPS Hosting

Ako tražite VPS hosting, Hostwinds vam nudi Budget, Premiumom, Windowsom, SSD Windows i SSD Linux VPS web hostingom.

Bez obzira na što odaberete, Hostwindova web stranica pruža pouzdani klizač koji vam omogućuje navigaciju konfiguracijama unutar određene razine.

Na primjer, Budget razina započinje na samo 7,50 dolara (što je otprilike 50 kuna) mjesečno za 1 GB RAM-a, 25 GB prostora na disku, neograničeno mjesečno prijenos podataka, neograničen broj e-pošte i pola CPU jezgre, ali doseže do 172 dolara (što je otprilike 1140 kuna) mjesečno za 28,5 GB RAM, 600 GB prostora na disku, neograničeni mjesečni prijenos podataka, neograničen e-mail i 8 CPU jezgri.

Kvalitetniji SSD Windows plan započinje od 13,50 dolara (što je otprilike 90 kuna) mjesečno za 1 GB RAM-a, 25 GB prostora na disku, neograničen broj mjesečnih prijenosa podataka, neograničenu e-poštu i jednu CPU jezgru i maksimizira se na 209 dolara (što je otprilike 1383 kuna) mjesečno 35 GB RAM-a, 170 GB Prostor na disku, neograničeni mjesečni prijenos podataka, neograničeni email i osam CPU jezgri.

Ukratko, Hostwinds ima fleksibilne, snažne VPS planove koji nadmašuju svoje suparnike. Kao rezultat toga, Hostwinds je naš najbolji izbor za VPS web hosting.

Jedna neobična VPS napomena: Hostwinds također ima Minecraft opciju od 16,99 dolara (što je otprilike 113 kune) VPS server hosting.

Kao standardni VPS hosting, Minecraft hosting ima klizač koji vam omogućuje brzo odabir unaprijed konfiguriranog poslužitelja.

Početna razina (8 dolara po mjesecu što je otprilike 53 kune) namijenjena je za najviše 10 osoba i višu razinu (160 dolara mjesečno što je otprilike 1060 kuna) gdje može ugostiti najviše 350 ljudi.

WordPress Hosting

Ako želite upotrijebiti WordPress sustav za upravljanje sadržaja kako biste izgradili svoju web stranicu, možete s lakoćom instalirati CMS na redovne servere kao i servere optimizirane za WordPress.

Imajte na umu da ovo nije managed WordPress hosting koji nudi postavljanje, caching stranice i druge prednosti.

Ipak, Hostwinds ima čvrste Linux opcije za hosting (počevši od 3,50 dolara mjesečno što je otprilike 24 kune) koji nudi automatske sigurnosne kopije i neograničene mjesečne prijenose podataka, e-poštu i pohranu.

Izrada Web Stranice

Trendy Tools je graditelj web stranica koji je uključen u Hostwindove hosting pakete, ono što smo koristili za izradu testne stranice.

Na raspolaganju je desetak temairanih predložaka, uključujući Business, Church i Photography - odabrali sam Business.

Trendy Tools potaknuli su nas da upišemi ime naše web stranice, a zatim pomoću HTML5 alata za izradu povlačite i oblikujete elemente web strabice.

Trendy Tools nude mnogo više mogućnosti izrade web stranica od konkurenata.

Poprilično je lagano povući tekst, dodavati slike, mijenjati predložke i boje.

Za razliku od drugih graditelja, Trendy Tools vam omogućuje dodavanje vlastitog koda, što otvara vrata za više prilagođen izgled.

Sigurnosne Značajke

Hostwinds nudi napredno nadgledanje web stranica za dodatnih 1,50 dolara (što je otprilike 10 kuna) mjesečno.

Ovaj dodatak uzrokuje da Hostwinds nadzire vašu web stranicu 24 sata i automatski šalje obrazce za pomoć u vaše ime tijekom nedostupnosti vaše web stranice.

Također možete dodati 5,00 dolara (što je otprilike 34 kune) po mjeri za zaštitu od identiteta, koja maskira vaše ime i adresu u registru Whois.

Impresivan Uptime

Uptime web stranice je iznimno važan dio iskustva na web hostingu.

Ako je vaša web lokacija nedostupna, klijenti ili kupci neće vas moći pronaći ili pristupiti vašim proizvodima ili uslugama i možda se neće vratiti.

Srećom, Hostwinds je nevjerojatno pouzdan.

Za ovo testiranje upotrebljavali smo alat za praćenje web sučelja kako bi se pratilo produženje rada naše testne web stranice Hostwindsa tijekom razdoblja od 30 dana.

Svakih 15 minuta, alat pinga našu web stranicu i šalje mi e-mail ako se ne može kontaktirati stranica duže od jedne minute.

U našim najnovijim testovima, Hostwinds ova testna stranica nije bila nedostupna niti jednom. To je impresivno!

Većina web hostova koje smo ispitivali je barem nekoliko puta bio nedostupan u tom istom razdoblju od 30 dana, ali Hostwinds ne.

Služba Za Korisnike

Hostwinds nudi 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, internetski razgovor i web chat korisničku podršku.

Dvaput smo testirali web chat podršku u tjednu, jednom ujutro i jendom navečer, te nikada nismo morali čekati više od minute ili više prije nego što je predstavnik Hostwindsa odgovorio na moje upite.

Bili smo pitali razliku između shared i WordPress hostinha i osoba s druge strane chat prozora jasno je objasnila njihove razlike.

Također smo nazvali korisničku podršku tijekom radnog dana kako bi saznali više o Hostwindsovom Minecraft hostingu.

Prijateljski zastupnik dao nam je detalje na način koji je lako razumljiv i sve u svemu, uživali smo u iskustvu korisničke podrške Hostwindsa.

Osiguran Povrat Novca

Hostwinds ima impresivan 60-dnevni jamstveni povrat novca koji koji je puno bolji od mnogih drugih web hosting garancija koje traju samo 30 dana, ali nije dugačak kao DreamHostovo velikodušno 97-dnevno jamstvo.

To rekavši, ako odlučite otkazati vaš plan morat ćete kopati kroz odjeljak za upravljanje računom poprilično dugo jer gumb za otkazivanje nije osobito jednostavan za pronalaženje.

Odličan Web Host Uz Odličnu Cijenu

Hostwinds donosi puno toga za nisku cijenu.

Ima kvalitetnu uslugu za korisnike, pouzdan uptime i dobronamjerne hosting cijene koji privlače širok spektar ljudi i tvrtki.

Ipak, njegove najkvalitetnije ponude se ne slažu s apsolutno složenim DreamHostom i HostGatorom, koji su naši najbolji web hosting odabiri.

Pogledajte te web hosting usluge ako su nedostatak managed WordPress hostinga i VPS Windows hostinga ono što tražite.