Pogledajte cijene svih ponuda ovdje.

InMotion Web Hosting

Ako ste u potrazi za web hostom koji vam omogućuje stvaranje osobnih ili profesionalnih web stranica, pogledajte InMotion Hosting.

Ova web hosting usluga ima shared, dedicated i virtualno privatni server (VPS) hosting, kao i brojne besplatne ecommerce alate.

InMotion nema Windows servere i upravljajući WordPress hosting koji su ga spriječili da dosegne visine HostGatora - Shared 3,33 dolara (približno 23 kune) i  DreamHosta - Shared 4,95 (dolara približno 33 kune), koji su naš odabir za početnike i napredne webmastere.

Shared Hosting Planovi

InMotion nudi tri Linux bazirana shared web hosting planova.

Najosnovniji, Launch (7,99 dolara mjesečno uz godišnju pretplatu što je otprilike 54 kune) podržava dvije web stranice i do šest domena.

Power (9,99 USD mjesečno uz godišnju pretplatu što je otprilike 67 kuna) mreža vam nudi šest web stranica i do 26 domena.

Pro (15,99 USD mjesečno uz godišnju pretplatu što je otprilike 107 kune) nudi neograničene web stranice i neograničene domene.

Svi planovi hostinga InMotion uključuju neograničenu e-mail, pohranu i mjesečne prijenose podataka, što je lijep dodir.

Na drugu ruku, HostGator je po nama najbolji za shared web hosting usluge.

InMotionov suparnik također nudi neograničene domene, e-mail, pohranu i mjesečne prijenose podataka, a dodaje i izbor servera temeljenih na Linuxu ili Windowsu sustavu.

Opcija sustava Windows važna je ako vaša web stranica ima softver koji radi na ASP.NET okviru.

VPS Hosting Planovi

InMotion nudi dobar VPS hosting koji započinje sa 29,99 dolara (što je otprilike 200 kuna) mjesečno i doseže 74,99 dolara (što je otprilike 500 kuna) mjesečno.

Dobivate respektabilne i vrhunske specifikacije, uključujući 8 GB RAM-a, 4 TB mjesečnih prijenosa podataka i 200 GB prostora za pohranu.

Neograničene domene, e-mail, web stranice i MySQL baze podataka su također uključeni.

Hostwinds - Budget VPS, naš je najbolji odabir za VPS hosting, ima složene i fleksibilne VPS ponude koje počinju od 7,50 dolara (što je otprilike 50 kuna) mjesečno za 1 GB RAM-a, 25 GB prostora na disku, neograničeni mjesečni prijenos podataka, neograničen e-mail, te pola CPU jezgre i cijene dosežu do 209,50 dolara (što je otprilike 1395 kuna) mjesečno za 35 GB RAM-a, 170 GB prostora na disku, neograničene mjesečne prijenose podataka i e-mail.

Dedicated Hosting Planovi

Možete konfigurirati Linuxove dedecated web servere (počevši od 189 dolara mjesečno što je otprilike 1257 kuna) s 2TB pohrane, 15TB mjesečnih prijenosa podataka i impresivnih 64GB RAM-a (većina web hostova koje smo testirali nude samo 16GB).

WordPress Hosting

Ako tražite WordPress hosting, InMotion nudi solidne pakete.

Planovi nisu istinski upravljajući WordPress hosting, iako nude mnoge svoje elemente.

Linux serveri optimizirani za WordPress (počevši od 6,99 dolara mjesečno što je otprilike 47 kuna) dolaze s unaprijed instaliranim sustavom za upravljanje sadržajea i nude besplatne dnevne sigurnosne kopije i automatska ažuriranja softvera.

Međutim, InMotion neće automatski ažurirati dodatne WordPress plug-ine, niti WordPress - specific sigurnost cachinga ili caching na stranicama.

Na pozitivnoj strani, InMotionov WordPress hosting odbacuje većinu uobičajenih ograničenja.

Nudi neograničene web stranice, prostor na disku i mjesečne prijenose podataka.

Mnogi od pravih upravljanih WordPress hostova koje smo pregledali imaju limitacije na mjestu koje ograničavaju svoje planove u određenoj mjeri.

InMotion također nudi BoldGrid graditelj web stranica za vašu udobnost.

Premium Website Builder

Postavljanje InMotion Web Hosting Stranicu

Izabrali smo Launch plan za naše ispitivanje, ali bili smo razočarani kad smo saznalali da se moramo prijaviti za cijelu godinu.

Poput većine web hostova, popust se primjenjuje na prvi termin (do tri godine).

InMotion otkriva stope obnove, tako da ne dobivate neočekivana iznenađenja.

Nažalost, ne postoje opcije za mjesečno plaćanje.

Bili smo malo zabrinuti kada je stranica za potvrdu rekla da će nas stručnjak za račun kontaktirati telefonom kako bi završili postupak postavljanja.

Nismo se mogli prijaviti dok se to nije dogodilo.

Međutim, poziv je bio brz i prilično koristan, a nismo bili prisiljeni u bilo kakve dodatne kupnje.

Predstavnik je postavio nekoliko pitanja o vrsti web stranice koju smo htjeli izraditi, a zatim nam poslali odgovarajuće materijale za dobrodošlicu.

Puno Prijavljivanja

Upravljajte općim postavkama računa na ploči za upravljanje računom (AMP), no upravljanje web stranice zahtijeva posebnu prijavu za cPanel.

Imali smo poteškoća u pronalaženju i instaliravanju osnovnog graditelja web stranica, što je začudno, nazvan Premium Builder za web stranice.

Naposljetku smo kontaktirali web chat podršku, ali osoba s kojom smo razgovarali uputila nas je na e-mail podršku.

Srećom, dobili smo brz odgovor, a nakon što smo poslali našu AMP lozinku, tim za podršku uspili su nas postaviti na mrežu.

Graditelj web stranica zahtijeva još jednu prijavu i zaporku, no izgradnja web stranice je inače vrlo jednostavna.

Možete odabrati tri vrste web mjesta (web mjesto, blog ili galeriju fotografija), možete odabrati teme i boje, te možete odabrati vrste stranica koje želite uključiti na svoju web stranicu.

Osim standardnih stranica kao što su Kontaktirajte nas i O nama, možete dodati posebne stranice, kao što su Flash Intro i eShop.

Zatim možete dodati kartu, ankete, RSS čitač ili modul skripte na svoje stranice.

Nažalost, Premium Website Builder ne proizvodi posebno atraktivne stranice.

Naša je stranica izgledala staromodno, alternativno, možete koristiti WordPress za izradu vaše web stranice.

Sigurnost Web Hosta

InMotion nudi nekoliko sigurnosnih značajki, uključujući besplatne usluge daljinskog rezerviranja za račune veličine manje od 10 GB.

Za WordPress web stranice, besplatni Sucuri Security dodatak koji se može koristiti za skeniranje zlonamjernog softvera i drugih sigurnosnih rizika.

McAfee zaštita od neželjeog maila i virusa (počevši od 1,39 dolara mjesečno što je približno 10 kuna) dostupna je i za račune e-maila.

Možete kupiti SSL certifikate (99,99 dolara približno 665kuna godišnje, uz instalacijsku naknadu od 25 dolara što je približno 167 kuna), koja uključuje namjensku IP adresu.

Više Nego Solidan Uptime

Uptime je nevjerojatno važan aspekt hostinga.

Ako vaša web stranice nije dostupna, kupci ili klijenti neće vas moći pronaći ili pristupiti vašim proizvodima ili uslugama, što je noćna mora. Srećom, InMotion je pokazao pouzdan uptime tijekom testiranja.

Koristili smo alat za nadgledanje web stranica za praćenje vremena rada na testnoj web stranici hostiranom na InMotionu tijekom razdoblja od 30 dana.

Svakih 15 minuta, alat pinga našu web stranicu i šalje nam e-mail ako se ne može kontaktirati stranica najmanje jednu minutu.

Podaci su otkrili da je InMotion izuzetno stabilan i pouzdan.

Služba Za Korisnike

Kao što je ranije spomenuto, morali smo razgovarati s korisničkom službom kako bi aktivirali naš račun.

Vrijeme čekanja bilo je kratko, a predstavnik je bio vrlo koristan.

Poslali su nam dokumente kako bi započeli naš razgovor.

Kasnije smo upotrebljavali web-chat da bismo saznali kako se upravljane servera razlikuju od neupravljanih servera.

Prije nego što smo razgovarali s predstavnikom službe za korisnike, web chat nas je potaknuo da unesemo svoje pitanje.

Vratio je veze za pomoć, ali niti jedna nije bila relevantivna.

Započeli smo web razgovor s ljudskim sadržajem i nekoliko sekundi bili povezani s predstavnikom i dobili smo informacije koje smo tražili.

Kasnije smo nazvali InMotionovu službu za podršku kako bi saznali razlike između VPS i dedicate hostinga.

Netko je odmah preusmjerio poziv i nježno objasnio razlike u svakodnevnom jeziku.

Bili smo vrlo zadovoljani iskustvom.

Osiguran Povrat Novca

InMotion ima jako velikodušnu 90-dnevnu garancijau povrata novca koja je puno bolja od većine drugih Web hostova.

 Međutim, Dreamhostov 97-dnevni jamstveni povrat novca nadmašuje InMotionove ponude za tjedan dana.

Dostojan Web Host

InMotionov nedostatak upravljajućeg WordPress hostinga, kao i Windows servera, sprječava nas kako bi ga proglasili vrhunskom web hosting uslugom.

Ipak, to je solidan odabir zahvaljujući dobrim uptimeon, brojnim besplatnim dodatcima, besplatnim e-trgovinama, neograničenom e-mailu na svim razinama i dugotrajnim jamstvom od 90 dana.

Provjerite naše najbolje web hosting usluge Dreamhost i HostGator.

 

Galerija InMotion Sučelja

cPanel
AMP
Email
Aplikacije